Probleme cu aplicația de cazier judiciar! Documentul poate fi ridicat în 3 zile

Probleme cu aplicația de cazier judiciar, la I.P.J. Argeș și în alte inspectorate din țară! Din această cauză, documentul nu mai poate fi ridicat pe loc, ci în 3 zile, perioada maximă prevăzută de lege.

Probleme cu aplicația de cazier judiciar de câteva zile. Sunt afectați argeșenii care au de ridicat cazierul. nu mai pot primi documentul pe loc așa cum se întâmpla ci sunt chemați peste 3 zile, perioada maximă prevăzută de Legea 290/2004.

Situația a generat aglomerație la ghișee, mai ales că, nu s-a încheiat perioada de concedii. Având în vedere că sunt probleme cu aplicația de cazier judiciar în mai multe județe, cetățenii care nu sunt arondați Serviciului Cazier Judiciar de la IPJ Argeș se pot adresa birourilor teritoriale, unde timpul de așteptare este tot de 3 zile. În acest fel va fi evitată aglomerația de la sediul IPJ Argeș.

La ghișeele care eliberează certificate de cazier judiciar în teritoriu, respectiv la Mioveni, Curtea de Argeș, Câmpulung, Ștefănești, Costești și Topoloveni, programul este:
Luni, Marți, Joi și Vineri: 08.30 – 11.00
Miercuri: 15.00 – 17.30.