Ponta, la Pitești: „Regret că nu am semnat până în 2015 autostrada Pitești-Sibiu”

Victor Ponta a fost prezent la Pitești, la o întâlnire de lucru cu membrii partidului Pro România Argeș. Cu această ocazie a susținut și o conferință de presă în care a precizat și unul dintre regretele sale cele mai mari, cu referire la județul Argeș.

La Pitești, fostul premier a spus că regretă că nu a semnat începerea proiectului autostrăzii Pitești-Sibiu, în perioada în care era prim-ministru.

„O nerealizare este că nu am reușit să semnez până în 2015 autostrada Pitești-Sibiu. Asta îmi reproșez dacă mă întrebați la nerealizări. Că nu am semnat în 2015, că astfel îi obligam cumva, tot trebuia să o facă până acum! Au trecut 4 ani și nu s-a făcut nimic, vorbe doar”, a declarat Ponta, la Pitești.

Ponta a mai precizat că parteneriatul public-privat nu e o soluție pentru realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu. „Vă anunț că povestea parteneriatul public–privat este o minciună pentru Pitești-Sibiu sau Iași-Târgu Mureș. După multe greșeli am învățat cum e cu autostrăzile pe parteneriat public-privat. O autostradă de dimensiunea, costurile și complexitatea Pitești-Sibiu se poate face din fonduri europene și din fonduri de la buget”, a mai declarat fostul prim-ministru.