Un turist aflat pe Transfăgărăşan a rămas fără bunuri din cauza neatenţiei. Poliţiştii i-au înapoiat borseta cu acte din bani pe care au găsit-o pe o masă. Stătuse acolo o noapte întreagă.

Poliţiştii i-au înapoiat borseta cu acte şi bani unui turist din Târgu Mureş. Bărbatu tranzitase Transfăgărăşanul. Şi-a uitat bunurile sâmbătă seară, pe o masă la terasa unei benzinării. Duminică, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, în timp ce executau serviciul de patrulare, au găsit borseta. Conținea mai multe documente personale, un set de chei și o sumă de peste 1000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acestea aparțin unui bărbat de 70 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasase în zonă cu o zi în urmă. omul nu mai avea vreo speranţă să îşi recupereze banii şi actele. El le-a mărturisit oamenilor legii că nici nu ştia unde a pierdut borseta.

Polițiștii au luat legătura cu persoana în cauză, căreia i-au restituit bunurile pierdute și care s-a arătat impresionat de gestul acestora. oamenii legii au

Poliţiştii recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită în asigurarea genților, bagajelor și bunurilor proprii, atunci când sunt în vacanță, în deplasare, la cumpărături sau în alte împrejurări, în spațiul public.