Piteștean mort în accident, în județul Prahova, pe DN1

Un accident grav a avut loc pe DN1 B, în localitatea prahoveană Loloiasca. În urma coliziunii a rezultat rănirea a trei persoane și un piteștean mort.

Conform IJP Prahova, un autoturism marca Audi se deplasa pe direcția Buzău – Ploiești, ar fi intrat în depășirea unui TIR, a lovit frontal un Logan. Din impactul celor două auto, ar mai fi fost avariate un tir și o autoutilitară.

Piteștean mort în accident în județul Prahova pe DN1! În urma accidentului, un autoturism a luat foc, șoferul Loganului a decedat pe loc, iar alte 3 persoane au fost rănite.

 

Conform SAJ Prahova și ISU Prahova, în accident au fost implicate șase persoane din care: bărbat de 40 de ani decedat, barbat 40 de ani cu traumatism cranio cerebral grav, coma grad 6, barbat de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal, barbat de 40 de ani cu traumatism sold drept și alți doi bărbați de 32 și 40 de ani fără leziuni.

Trei persoane au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

Potrivit IJP Prahova, șoferul decedat 40 de ani este din Pitești. Acesta circula regulamentar când a fost lovit de Audi-ul care venea din sensul opus şi s-a angajat în depăşirea unui TIR. Șoferul care ar fi depășit neregulamentar, în vârstă de 35 de ani, este din Brăila (este în stare gravă în comă). Pasager în vârstă de 31 de ani din Brăila și pasager în vârstă de 33 de ani din com. Gemenele (jud. Brăila), răniți ușor, scrie realitateadeprahova.net. În urma impactului violent Audi a luat foc.