Pericol public, trimis la închisoare! De data asta nu l-au mai iertat!

Un bărbat considerat pericol public la volan, a fost trimis la închisoare! În vârstă de 49 de ani, acesta a fost condamnat la 3 ani şi 3 luni detenţie. A comis de mai multe ori aceleaşi infracţiuni şi în cele din urmă instanţa nu l-a mai iertat.

Pericol public, trimis la închisoare! De data asta nu l-au mai iertat! Este povestea lui Mihai Cătălin Dumitrescu, de 49 de ani, din comuna Stolnici, judeţul Argeş. Bărbatul are o dambla: să umble beat cu maşina. De la asta i s-a tras prima condamnare, prin anul 2012. A primit atunci doi ani închisoare cu suspendare, având un termen de supraveghere de 4 ani. I-a fost anulat permisul de conducere. Trei ani mai târziu, în noiembrie 2015, bărbatul a fost prins din nou la volanul unei maşini. Conducea având permisul anulat şi, ca de obicei, era beat criţă, având o alcoolemie de peste 1 la mie.

A fost trimis din nou în faţa instanţei. Judecătoria Costeşti l-a condamnat pe bărbat, la 3 ani şi 3 luni închisoare. Bărbatul este obligat să execute atât noua pedeapsă cât şi cea veche, fiind anulată suspendarea. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş au pus în aplicare mandatul de executarea pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Costeşti, pentru săvârşirea de infracțiuni la regimul rutier.
Bărbatul a fost încarcerat.