Oprit la timp de poliţişti! Conducea o maşină deşi nu ar fi trebuit

Un şofer a fost oprit la timp de poliţişti, înainte de a comite un accident cu urmări grave. Bărbatul în vârstă de 60 de ani urcase la volan deşi nu ar fi trebuit. S-a ales cu dosar penal fiind băut.

Oprit la timp de poliţişti! Conducea o maşină deşi nu ar fi trebuit! Conducătorul auto, în vârstă de 60 de ani, din Lunca Corbului, se afla la volanul unui autoturism pe DJ 703B Mârghia, în judeţul Argeş. A fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţişti din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului. În timpul verificărilor, oamenii legii l-au simţit că miroase a alcool. I-au cerut să sufle în etilotest. Aparatul indica o concentraţie de alcool de 0,60 la mie. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii l-au oprit la timp pe şoferul băut, altfel, exista riscul ca bărbatul să provoace un accident cu urmări grave pentru oameni nevinovaţi. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de minim un an.