Accident cu 4 victime pe DN 7, la Deduleşti! Traficul este blocat

A avut loc un accident cu 4 victime pe DN 7, la Deduleşti, sâmbătă seară. Un Opel s-a ciocnit violent cu un TIR. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Accident cu 4 victime pe DN 7, la Deduleşti, petrecut sâmbătă seară! Traficul este blocat, după ce un Opel care cobora o pantă mergând spre Vâlcea s-a lovit frontal cu un TIR, care circula din sensul opus. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în şanţ. În maşină erau tatăl, mama şi copilul, toţi trei fiind răniţi. A suferit leziuni uşoare şi conducătorul autocamionului însă bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

La faţa locului a mers şi un echipaj al descarcerării de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş. O femeie, soţia şoferului rămăsese încarcerată în Opel. Copilul, fusese scos de martori şi se afla într-o altă maşină. Cei doi, mamă şi copil au fost transportaţi la spital. După impactul dintre Opel şi Tir, a mai fost avariat un autoturism. Acesta, fiind în spatele Opelului a lovit componentele împrăştiate pe şosea în urma impactului maşinilor din faţa sa. Deşi a fost rănit, şoferul Opelului nu a dorit să meargă la spital. Traficul este blocat în ambele sensuri pe DN7.

FOTO: ISU Argeş; Info Trafic Piteşti