Patru dosare penale pentru hoții de curent din Băiculești și Merișani

La Băiculești și Merișani, hoții de curent au fost debranșați cu jandarmii! Au fost identificate patru imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică.

Pe parcursul acestei zile, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş au participat la o acţiune comună de control în colaborare cu reprezentanţi din cadrul Distribuţie Energie Oltenia. Au fost verificate locuințele romilor din zona comunelor Băiculeşti și Merişani.

În urma verificărilor efectuate, au fost identificate patru imobile care erau branşate ilegal la reţeaua distribuitorului de energie electrică. Reprezentanţii Distribuţie Energie Oltenia au procedat la dezafectarea instalaţiilor improvizate, iar jandarmii au procedat la întocmirea documentelor de constatare.

Au rezultat 4 dosare care au fost înaintate Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Bascov în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt de energie electrică şi branşarea ilegală la reţeaua de energie electrică.

Jandarmii împreună cu reprezentanții distribuitorului de energie electrică organizează astfel de controale în fiecare săptămâna și cu toate acestea de fiecare dată sunt descoperite branșări ilegale.