Juniorii de la FC Argeș vor în elita țării!

Juniorii de la FC Argeş vor disputa în decurs de o săptămână două competiţii foarte importante. În acest weekend, grupele 2009 şi 2010,  pregătite de Adrian Măluşanu, vor participa, la Bradu, la faza zonală a Memorialului Gheorghe Ene. În perioada 3-5 decembrie, la Râmnicu Sărat, va avea loc faza zonală a Memorialului Gheorghe Ola.

Juniorii de la FC Argeș vor în elita țării! Memorialului Gheorghe Ene se va desfășura în acest weekend la sala de sport de la Bradu şi va reuni la start campioanele judeţelor Buzău, Teleorman, Prahova şi Argeş. Turneul se va desfăşura sâmbătă şi duminică, iar fiecare echipă va putea trimite în teren 4+1 jucători, durata unei reprize fiind de 20 de minute.

În faza următoare a întrecerii se califică prima clasată din cele opt zone geografice ale ţării. Alb-violeţii şi-au propus să termine întrecerea de la Bradu pe primul loc şi să meargă mai departe.

În perioada 3-5 decembrie, la Râmnicu Sărat, va avea loc faza zonală a Memorialului Gheorghe Ola, competiţie rezervată fotbaliştilor născuţi în 2009. FC Argeş va fi reprezentată de grupa 2010 pregătită de Adrian Măluşanu. Din grupa alb-violeţilor mai fac parte SCM Râmnicu Sărat, Steaua Alexandria şi Petrosport Ploieşti.

Câştigătoarea celor opt zone va merge mai departe în faza următoare a competiţiei. Şi la această întrecere, antrenorul Adrian Măluşanu a fixat ca obiectiv calificarea în faza următoare a întrecerii.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești