A câştigat funcţia de adjunct al IPJ Argeş, prin concurs !

De astăzi, schema de conducere a IPJ Argeş este completă. Comisarul şef Florin Mocanu a câştigat funcţia de adjunct al inspectorului şef, prin concurs. Cu puţin timp în urmă, a fost declarat promovat la examenul ce a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

A câştigat funcţia de adjunct al IPJ Argeş, prin concurs! Astfel, comisarul şef Florin Mocanu a devenit oficial, adjunct la şefului IPJ Argeş. Examenul a avut loc la sediul IGPR, marţi dimineaţă, Mocanu fiind declarat promovat. Acesta va avea în subordine structurile de Poliţie Rutieră , Ordine Publică şi Compartimentul de Prevenire a Criminalităţii. Postul de adjunct a fost scos la concurs în luna octombrie. Comisarul şef Florin Mocanu a fost singurul candidat înscris.

Comisarul şef Florin Mocanu a deţinut în trecut, funcţia de şef al Serviciului de Investigarea Infracţiunilor Economice. Ulterior a devenit şeful Poliţiei oraşului Topoloveni. În luna iulie a acestui an, a fost împuternicit pe funcţia de adjunct al IPJ, funcţia pe care a câştigat-o prin concurs, astăzi.