Omorâtă în bătaie, la Albeşti de Muscel. Găsită în pijama pe drum

Cutremurător! Femeie omorâtă în bătaie, la Albeştii de Muscel. Victima, în vârstă de 65 de ani, a fost găsită în pijama pe drum. A fost descoperită de un vecin, care a sunat la 112. Fiul victimei, este suspectat că şi-a ucis mama.

O femeie omorâtă în bătaie a fost găsită în cursul dimineţii de vineri, căzută într-o baltă de sânge, pe drumul comunal. Victima era în pijama şi avea o rană mare la cap. Un bărbat a sunat la 112 şi a chemat ambulanţa. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Câmpulung, însă medicii nu au putut face nimic să o salveze. După declararea decesului, personalul medical a alertat Poliţia.

Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a Inspectoratului judeţean de Poliţie Argeş, a preluat cazul. După ce au examinat cadavrul oamenii legii şi-au dat seama că victima fusese omorâtă în bătaie. Principalul suspect este fiul victimei, un bărbat în vârstă de 30 de ani. Acesta ar fi venit acasă, beat, dimineaţă şi s-a luat la ceartă cu mama sa. Se spune că i-ar fi dat cu o bâtă în cap. Ca să scape femeia a fugit pe drum, unde s-a prăbuşit. La această oră, fiul femeii ucise se află la audieri. Susţine că nu are nicio legătură cu moartea mamei sale.