UPDATE-Găsit mort pe câmp, la Căteasca. Bărbatul are lovituri la faţă

UPDATE- Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului spun că există suspiciuni de crimă. Bărbatul avea lovitură la faţă şi pe corp. Zăcea căzut pe spate şi părea că a fost lovit cu o bâtă sau cu piciorul. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsie. Oamenii legii au extins cercetările.

În această dimineață un bărbat a fost găsit mort pe câmp, la Căteasca. Victima era văcarul satului. Moartea ridică suspiciuni, bărbatul având unele lovituri la față.

Bărbat găsit mort pe câmp, la Căteasca, vineri dimineață. Victima este din comuna Mogoșani, județul Dâmbovița. Lucra ca văcar în județul Argeș, în comuana Căteasca, satul Coșeri. Joi, a plecat să ducă vitele la păscut iar seara nu s-a întors. Vineri dimineaţă, proprietarul vacilor a pornit să-l caute. L-a găsit mort pe câmp, la Căteasca, la limita cu satul Coşeri. A sunat la 112 şi a anunţat Poliţia. Bărbatul are lovituri la faţă. La locul unde a fost descoperit cadavrul s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă care a constatat decesul, aşa cum prevede procedura. Cercetările au fost preluate de poliţişti care încearcă să afle dacă bărbatul a fost omorât sau leziunile provin în urma căzăturii, atunci când i s-a făcut rău.