Obţineţi în trei minute număr unic de la ANAF! Necesar aparatelor fiscalizate

Potrivit ANAF, obţineţi în trei minute număr unic necesar pentru identificarea caselor de marcat electronice. Documentele pot fi depuse online.

Obţineţi în trei minute număr unic de la ANAF, aceasta este promisiunea făcută contribuabililor. Documentele necesare  atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spațiului Privat Virtual. Prin formularul C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a acestuia pentru mai multe aparate de marcat electronice fiscale, în vederea instalării în mai multe zone geografice.

Verificarea formularului C801 depus prin Spațiul Privat Virtual durează în medie un minut. Într-un interval de timp similar se emite certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat și se comunică în contul de SPV. Prin urmare, dacă utilizează această facilitate oferită de ANAF în colaborare cu Centrul Național pentru Informați Financiare din cadrul MFP, operatorii economici obțineţi în trei minute certificatul.

Informații suplimentare se pot obține și telefonic, apelând Serviciul central de asistență telefonică a contribuabililor – Call-center, la nr. de telefon 031.403.91.60.

n