Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni. Locul pare blestemat

Vineri, tragedie, la Piteşti, pe strada Negru Vodă. Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni, exact acolo unde, în urmă cu două zile un pieton a fost lovit de două maşini. Victima în vârstă de aproximativ 60 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni de la intrarea pe strada Negru Vodă. Locul pare a fi blestemat, după ce, în urmă cu numai două zile, un bărbat a fost făcută una cu pământul, fiind lovit de două maşini.

Vineri, femeia traversa regulamentar. O dubiţă care circula la banda a doua a observat-o şi a oprit pentru-i acorda prioritate. Şoferul unui BMV, un tânăr de 23 de ani, care rula pe prima bandă, nu a oprit, izbind-o în plin pe femeia care ajunsese în faţa autoturismului. În urma impactului victima a fost proiectată la circa cinci metri distanţă faţă de marcaj. Impactul a fost atât de violent încât i-au sărit pantofii din picioare.

Trupul a rămas inert pe caldarâm. Martorii şi-au dat seama că accidentul este grav şi au sunat la 112, făcând anunţul despre o femeie omorâtă pe trecere. Echipajul medical sosit la faţa locului a demarat manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde manevrele au fost continuate. Din nefericire, nu au avut rezultatul dorit. A fost declarat decesul femeii.