Vineri, tragedie, la Piteşti, pe strada Negru Vodă. Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni, exact acolo unde, în urmă cu două zile un pieton a fost lovit de două maşini. Victima în vârstă de aproximativ 60 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Femeie omorâtă pe trecerea de pietoni de la intrarea pe strada Negru Vodă. Locul pare a fi blestemat, după ce, în urmă cu numai două zile, un bărbat a fost făcută una cu pământul, fiind lovit de două maşini.

Vineri, femeia traversa regulamentar. O dubiţă care circula la banda a doua a observat-o şi a oprit pentru-i acorda prioritate. Şoferul unui BMV, un tânăr de 23 de ani, care rula pe prima bandă, nu a oprit, izbind-o în plin pe femeia care ajunsese în faţa autoturismului. În urma impactului victima a fost proiectată la circa cinci metri distanţă faţă de marcaj. Impactul a fost atât de violent încât i-au sărit pantofii din picioare.

Trupul a rămas inert pe caldarâm. Martorii şi-au dat seama că accidentul este grav şi au sunat la 112, făcând anunţul despre o femeie omorâtă pe trecere. Echipajul medical sosit la faţa locului a demarat manevrele de resuscitare. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, acolo unde manevrele au fost continuate. Din nefericire, nu au avut rezultatul dorit. A fost declarat decesul femeii.