Polițiștii au fost sesizați că o femeie a dispărut de la locuința sa din comuna Leordeni.  Mama o caută cu disperare, fiind cea care a cerut ajutorul polițiștilor.

O mamă își caută cu diperare fiica dispărută sâmbătă. Olimpia Doiciu, de 38 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Leordeni şi nu a mai revenit. Aceasta a părăsit locuința în jurul orei 13.00. Când a văzut că nu se întoarce, mama celei dispărute a sunat la 112.

„Semnalmente: înălțime 1,70 m, constituție atletică, 64 de kg, păr șaten, lung, strâns în coc, ochi căprui, față  ovală, cicatrice la barbă, buze subțiri.

Vestimentaţie la momentul plecării: pardesiu lung, negru, cizme maro, cu toc, capul descoperit, dres negru, rochie neagră.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Topoloveni, telefon 0248 666550”, anunţă IPJ Argeş.

Femeia dispărută este cunoscută cu afecţiuni medicale. Nu este prima dată când a dispărut de acasă. În luna noiembrie a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită câteva zile mai târziu, la Ştefăneşti. Mama spune că fiica sa este o persoană vulnerabilă şi se teme că cineva ar putea să-i facă rău.