Noi achiziţii pentru jandarmii argeşeni! Maşini de teren şi snowmobile

Luna decembrie a venit cu noi achiziţii pentru jandarmii argeşeni. Dotările au fost completate cu maşini de tren şi snowmobile. Maşinile au dotări speciale pentru intervenţia la misiuni.

Noi achiziţii pentru jandarmii argeşeni! Maşini de teren şi snowmobile au suportul logistic al oamenilor legii. Parcul auto al inspectoratului a fost completat cu achiziţia a cinci autospeciale Dacia Duster. Una este echipată pentru misiuni de asigurare şi restabilire a ordinii publice, trei pentru misiuni de menţinere a ordinii publice şi una pentru munca operativă.

A fost achiziţionată şi o autospecială Dacia Dokker folosită pentru transportarea câinilor de serviciu. O autospecială VW Transporter T6 care va funcţiona ca şi centru de comunicaţii mobil, două autospeciale Peugeot folosite pentru acţiuni speciale şi antiteroriste şi o autospecială Opel Movano folosită pentru transportul gardurilor la locurile de desfăşurare a misiunilor, completează parcul auto.

Pentru misiunile din domeniul montan au fost achiziţionate două snowmobile şi două UTV marca CF Moto cu echipamente de protecţie necesare. Pentru jandarmii din posturile montane au fost făcut noi achiziţii de echipamente de schi.

Centrul de monitorizare a misiunilor şi evenimentelor a fost dotat cu noi ecrane de rezoluţe foarte mare pe care se vizionează de către jandarmi imagini în timp real din municipiile şi oraşele argeşene.

Inspectorul şef al I.J.J .Argeş, colonelul Gheorghe Lupescu anunţă că achiziţiile nu se vor opri aici.