Condamnat la 2 ani de închisoare pentru un viol petrecut în urmă cu 5 ani

DCF 1.0

Doi ani închisoare pentru viol! Ilie Onică din Berevoești a fost condamnat pentru o infracțiune pe care a săvârșit-o în urmă cu cinci ani. În 2013, acesta a intrat cu forța în casa unei bătrâne de 85 de ani pe care a și violat-o.

Un bărbat de 35 de ani a fost condamnat pe 10 decembrie, la Curtea de Apel Pitești, la doi ani de închisoare pentru viol. Deși fapta a fost petrecută în 2013, dosarul a fost trimis în judecată abia în martie 2018. La câteva luni distanță, inculpatul a fost și condamnat.

În 2013, în domiciliul unei bătrâne, în vârstă de  85 de ani, din cătunul Gămăcești, comuna Berevoești, a intrat cu forța un bărbat care a și violat-o. Persoana vătămată a mai trăit doar șase luni de la săvârșirea violului. După cinci ani, i s-a făcut dreptate. Deși familia sa a cerut pedeapsa maximă pentru inculpat, instanța l-a condamnat pe acesta doar la 2 ani de închisoare.

Astăzi, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș și cei ai Poliției Municipiului Câmpulung au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Câmpulung, privind pe inculpat. Cel în cauză a fost încarcerat.