Un caz incedibil a avut loc la Mioveni! O femeie a sesizat Poliţia şi s-a plâns că este agresată de soţ. Oamenii legii l-au reţinut. Surpriză! Nevasta l-a băgat în arest şi tot ea l-a scos, după ce şi-a retras plângerea de două ori.

Nevasta l-a băgat în arest şi tot ea l-a scos! În noaptea de 11 spre 12 iulie, o femeie a reclamat la Poliţia Mioveni că a fost bătută măr, de soţ. A doua zi, a venit şi cu un certificat medico-legal care îi atestau leziunile. Avea nevoie de aproximativ 12 zile de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit pe numele bărbatului în vârstă de 52 de ani, dosar penal pentru agresiune în familie. Marţi, femeia a sunat la poliţie şi a anunţat că îşi retrage plângerea. La câteva ore după ce a făcut asta, bărbatul a bătut-o crunt, din nou. Anchetatorii au aflat întâmplător de scandal, când au mers acasă să discute cu victima referitor la decizia ei de a-şi retrage sesizarea.

Poliţiştii au convins-o pe femeie să depună o nouă plângere, mai ales că bărbatul recidivase într-un timp atât de scurt. ca urmare a demersului făcut, pe numele soţului agresiv a fost emisă o ordonanţă de reţinere, fiind dus în arestul IPJ Argeş.

Joi, surpriză! Când se pregăteau să-l ducă pe bărbat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă, poliţiştii s-au trezit cu nevasta care şi-a retras pentru a două oară plângerea. Având în vedere situaţia, bărbatul a fost eliberat din arest.

Oamenii legii sunt de părere că femeia este terorizată de soţ şi de frică şi-a retras plângerile.  Din nefericire, nici nu poate fi ajutată dacă nu face demersurile necesare.