Un bărbat de 58 de ani din comuna Drăganu a fost reținut de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Bărbatul este acuzat că și-ar fi lovit soția și fiica de mai multe ori. Deși a fost reținut pentru 24 de ore, Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a dispus măsura preventivă a controlului judiciar față de acesta.

Pe 22 aprilie 2019, femeile au anunțat oamenii legii despre situația în care se aflau. Bărbatul  obișnuia deseori, pe fondul consumului de alcool, să își bată soția și fiica. Polițiștii au emis în cele din urmă un ordin de protecție provizoriu, care ulterior a fost confirmat de către instanța de judecată. Prin acest ordin, bărbatul nu avea voie la mai puțin de 50 de metri distanță de cele două victime sau de locuința acestora.

În cele din urmă, bărbatul a fost iertat atât de soție, cât și de fiică. Dar, scandalurile și bătăile s-au repetat, poliția fiind din nou chemată la locuința acestora, în urmă cu patru zile. Deși bărbatul a fost primit înapoi, polițiștii au constatat că demersurile pentru încetarea ordinului de protecție nu au fost încheiate. Așa că acesta a încălcat ordinul.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, dar în cele din urmă s-a dispus doar măsura preventivă a controlului judiciar față de acesta.