Motociclist reținut după accident. A comis multiple infracțiuni

Motociclist reținut de polițiștii argeșeni după ce a comis mai multe infracțiuni. Tânărul, de 20 de ani, nu avea permis, era băut, a provocat un accident și a fugit. A stat o noapte în arest!

Motociclist reținut, miercuri seară, după ce a provocat un accident, pe DN 65 B, șoseaua Pitești-Drăgășani, în comuna Vedea. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, din comuna Făgețelu, județul Olt conducea o motocicletă Honda. Într-o curbă ușoară, el a ținut-o drept, lovind un Renault parcat pe marginea drumului. Deși era rănit, tânărul a fugit de la locul accidentului.

A fost găsit de polițiștii Serviciului Rutier Argeș după aproximativ o oră. Oamenii legii au constatat că nu posedă permis pentru nicio categorie de vehicule. În plus, era băut, având o concentrație de alcool de 0,56 la mie, în aerul expirat. Tânărul a fost dus la spital pentru recoltare de probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

După încheierea audierilor, polițiști au dispus pe numele său o ordonanță pentru 24 de ore. După o noapte petrecută în arest, motociclistul reținut, a fost prezentat Judecătoriei Pitești cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.