Adjunctul Direcției Rutiere, înapoi la Argeș! După scandal, renunță la funcție

Adjunctul Direcției Rutiere, comisarul șef Marian Badea se întoarce în Argeș. Scandalul numerelor de înmatriculare M..E PSD i-au pus capac! Ofițerul a decis să renunțe la funcția din cadrul I.G.P.R. și să revină ca șef la Serviciului Rutier Argeș, de unde a plecat.

Adjunctul Direcției Rutiere din cadrul I.G.P.R., comisar șef Marian Badea ar fi înaintat raport, potrivit unor surse din cadrul instituției amintite, prin care solicită eliberarea din funcție. Raportul i-a fost aprobat și la începutul lunii va reveni pe funcția deținută înainte de a pleca la București, aceea de șef al Serviciului Rutier Argeș.

Comisarul șef Marian Badea a dat concurs în august 2017 și a devenit director adjunct, la Direcția Rutieră, funcție pe care a ocupat-o exact un an.

Gurile rele spun că ofițerului i se trage de la scandalul numerelor de înmatriculare M..E PSD. Atunci a fost scos în față de superiori, fiind nevoit să susțină o conferință de presă prin care să explice românilor de ce au retras polițiștii numerele de înmatriculare, emise de autoritățile suedeze, românului care s-a plimbat prin mai multe județe cu autoturismul ce transmitea mesajul anti-PSD.