Un bărbat în vârstă de 62 de ani, zăcea mort în garsonieră de mai multe zile. Pompierii au făcut descoperirea, la Câmpulung, marţi după-amiază.

Mort în garsonieră de mai multe zile! Pompierii au făcut descoperirea, marţi după-amiază, în cartierul Vişoi din Câmpulung. Cadavrul zăcea în celebrul bloc 17, unde trăiesc familii nevoiaşe. Sesizarea fost făcută de o vecină care simţise un miros greu venind dinspre locuinţa bărbatului. Deşi uşa era întredeschisă, nimeni nu a îndrăznit să intre în casă, preferând să sesizeze autorităţile. Bărbatul a fost descoperit fără suflare. Era căzut cu faţa în jos, în baie.

Oamenii legii sosiţi şi ei la faţa locului, şi-au dat seama după starea cadavrului că omul a decedat de mai multe zile. Se estimează că este mort de vreo zece zile. Locatara care a anunţat Poliţia a povestit că îl tot suna pe vecinul ei de mai bine de o săptămână. Văzând că de atâta vreme nu-i răspunde şi-a dat seama că s-a petrecut ceva rău. Bărbatul locuia singur. Era bolnav, suferind de mai multe afecţiuni. Se deplasa cu greutate. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga pentru autopsia care va stabili cauza morţii.