Monstru cu chip de om! O fată de 7 ani a fost violată de tatăl ei

Caz șocant în Argeș! Tatăl a trei copii este acuzat că și-a violat fata, în vârstă de aproape 7 ani! Bărbatul și-a recunoscut faptele.

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au reținut un bărbat de 50 de ani, din Pitești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta este acuzat că a întreținut acte sexuale orale cu fata sa.

„Din cercetări s-a stabilit faptul că, în perioada septembrie-octombrie, bărbatul ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica sa minoră, împotriva voinței ei”, informează IPJ Argeș.

Bărbatul stă în Pitești, în aceeași casă cu soția și cu cei trei copii ai săi: de 4 ani, 7 ani și 9 ani. Timp de aproape o lună, între septembrie și octombrie, soția sa a fost forțată să meargă până în județul Prahova ca să-și rezolve mai multe probleme, luând cu ea și mezinul familiei, în vârstă de 4 ani. Alături de tată au rămas ceilalți doi copii, fata de 7 ani și băiatul de 9 ani.

După ce a rămas singuri cu cei doi copii, tatăl a început să-și abuzeze fata. În acest interval ar fi întreținut cu ea mai multe raporturi sexuale orale. După ce mama a ajuns acasă, fetița i-a povestit cele întâmplate, iar aceasta înspăimântată a sesizat poliția. Bărbatul a fost adus la audieri unde, inițial, a negat cele întâmplate. În cele din urmă, monstrul cu chip de om și-a recunoscut faptele.

Bărbatul a fost reținut azi pentru 24 de ore urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecatoria Pitesti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.