Marți dimineață, descoperire șocantă la o unitate militară din Argeș. Un militar găsit mort în post, în timp ce își efectua serviciul de pază. Ancheta va fi efectuată de un procuror din cadrul Parchetului Militar București.

Militar găsit mort în post, marți dimineață la unitatea militară de pe raza comunei Băbana, din județul Argeș. Subofițerul în vârstă de 33 de ani a fost descoperit fără suflare, de colegi. Acesta a murit în timp ce își efectua serviciul de pază. Imediat au fost sesizat comandamentul. Fiind vorba de un cadru militar, decedat în timpul serviciului, ancheta a fost preluată de Parchetul Militar Bucureşti. La o primă evaluare efectuată de medicul care a constatat decesul, nu există semne de violenţă. Nimeni nu are voie să se apropie de trupul neînsufleţit până la sosirea procurorului militar.

Despre militar se ştie că avea 33 de ani și este din Pitești. Lucra la Unitatea de Transmisiuni Piteşti, cu punct de lucru la Băbana. Avea gradul de caporal şi se afla în schimbul de noapte, fiind santinelă, când a survenit decesul. Se pare că tânărul militar ar fi făcut infarct, însă acest lucru va fi stabili cu certitudine abia în urma autopsiei.

Foto descriptiv