Durere fără margini în colectivul Secţiei de Anestezie şi Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Argeş. Un cunoscut medic a murit în secţia în care a lucrat zeci de ani! Doctoriţa Doina Balaci  a trecut la cele veşnice în braţele colegilor săi.

Doina Balaci, medic specialist de anestezie şi terapie intensivă, cu zeci de ani de experienţă a plecat dintre noi. S-a dus printre îngeri urmând să fie salvator în cer ! A murit în secţia în care a lucrat zeci de ani, la ATI din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Pitești, fiind unul dintre cei mai apreciați medici anesteziști. A fost răpusă de o boală crudă, la vârsta de 59 de ani, în Ajunul Crăciunului.

Imagine

Vestea tristă a fost dată de colegii săi:

„Azi cerul se deschide să primească un suflet curat! Ati fost și veți rămâne un mare exemplu de curaj și voința pentru noi toți ! Veți rămâne mereu în sufletele noastre! Colectivul secției ATI , SJU Pitești anunță trecerea în neființă, a celei care a fost DR. DOINA BALACI !!!”, au scris aceştia pe o pagină de Facebook.

Vineri a fost condusă pe utimul drum de prieteni şi ce cei dragi. Sicriul ei va odihni la Broşeni acolo unde a avut loc şi slujba înmormântării.  Cunoscută doctriță a lucrat la Spitalul Judeţean de Urgenţă aproxmativ 30 de ani. În urmă cu aproximativ doi ani a fost diagnosticată cu o boală cruntă. A luptat cu toată forţa, lucrând până când boala a învins-o. Ultima lună din viaţă, a stat internată în secţia în care a lucrat o viaţă  de om. Toţi cei care au cunoscut-o deplâng trecerea ei în nefiinţă.