Mașină avariată de un copac căzut pe carosabil! Primar: „Până nu moare cineva, nu vă învățați minte!”

Mașină avariată de un copac căzut pe carosabil, la Băbana! Lipsa toaletării copacilor pe drumurile din Argeș cauzează probleme.

Mașină avariată de un arbore care s-a prăbușit pe Drumul Județean 703E, în dreptul localității Băbana. Doi tineri aflați într-un autoturism au trecut prin momente de spaimă după ce un copac era să cadă peste autoturismul lor. Șoferul a reușit să pună frână chiar înainte să cadă copacul. Mașina a fost avariată ușor.

Primarul comunei Băbana, Bebe Ivan, a postat pe o rețea de socializare date despre incidentul prin care au trecut cei doi tineri. Edilul roagă instituțiile competente să ia măsuri urgente înainte să se întâmple ceva grav. Primarul de la Băbana spune că a făcut mai multe sesizări către instituții pentru toaletarea copacilor din zona respectivă. Dar măsuri concrete nu s-au luat…

„Încă un copac a avariat un autoturism, circulația blocată. Doi tineri au scăpat cu viață pe DJ703E, Pitești-Băbana. De 2 ani, rog conducerea Direcției Silvice Pitești să facă toaletarea copacilor ce aparțin domniilor lor, dar nimic concret, totul făcut de mântuială, până nu moare cineva nu vă învațați minte! Vine iarna, zăpada va scoate din rădacini zeci de arbori, iar crăcile vor sparge câteva parbrize!” , a precizat Bebe Ivan, primarul comunei Băbana, pe o rețea de socializare.