Angajări la Spitalul Județean Argeș! Dosarele se depun până pe 3 decembrie

Angajări la Spitalul Județean Argeș! Sunt disponibile mai multe posturi: consilier juridic debutant, kinetoterapeut, gipsar și referent de specialitate pentru Compartimentul „Relații cu presa”.

Angajări la Spitalul Județean Argeș! Dosarele de participare la concurs se depun până pe 3 decembrie, ora 10.00.

S-a scos la concurs un post de consilier juridic gradul debutant, la Biroul Juridic. Proba scrisă se va susține pe 10 decembrie, iar interviul pe 13 decembrie. Pentru participarea la concurs candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: are capacitate deplină de exercițiu; diplomă de licență în specialitate; fără vechime.

Spitalul Județean scoate la concurs și un post de kinetoterapeut – la Cabinet Medicină Sportivă. Proba scrisă va avea loc pe 11 decembrie iar interviul pe 14 decembrie. Condiții: capacitate deplină de exercițiu; diplomă de licență în specialitate; 6 luni vechime în specialitate, inclusiv activitate de voluntariat.

Au fost scoase la concurs și două posturi de gipsar – la Secția Ortopedie și Traumatologie. Proba practică va avea loc pe 12 decembrie, iar interviul pe 17 decembrie. Condiții: capacitate deplină de exercițiu; școala generală; minim 6 luni în sectorul sanitar la sala de gipsare.

Respectiv, un post de referent de specialitate gradul II la Compartimentul „Relații cu presa”. Proba scrisă va avea loc pe 7 decembrie, iar interviul pe 12 decembrie. Condiții: capacitate deplină de exercițiu, diplomă de licență în specializarea Jurnalism, vechime în specialitatea studiilor minim 3 ani și 6 luni.