M..E PSD transformat în reclamă de un primar din Argeş! A şters cuvântul jignitor

M…E PSD transformat în reclamă de primarul comunei Albota din Argeş! După ce s-a certat cu edilul, un cetăţean furios a scris cu vopsea pe şosea, sloganul devenit celebru. La rândul său, primarul a trimis angajaţii ADP să acopere cu vopsea cuvântul „M..E”, rămânând pe carosabil doar PSD scris cu litere de-o şchioapă!

M..E PSD a fost mesajul plin de ură, scris pe asfalt, în comuna argeşeană Albota, de către un cetăţean nemulţumit. Omul se certase cu primarul din cauză că nu i-a fost emisă o adeverinţă. Supărat, s-a dus şi a scris cu vopsea albă pe carosabil M..E PSD, pe drumul care duce către satul Mareş. A fost văzut de localnici. De cum a aflat, primarul Ion Dumitru a sesizat Poliţia. Oamenii legii au mers la faţa locului şi l-au amendat pe bărbat cu suma de 400 de lei, pentru folosirea de cuvinte şi expresii jignitoare, potrivit legii 61/1991.

Edilul a dat dispoziţie angajaţilor de la ADP să vopsească cuvântul M..E. Aşa au şi făcut muncitorii, pe asfalt rămânând doar PSD. Şi uite cum, în felul acesta primarul a transformat sloganul jignitor la adresa partidului din care face parte, într-o reclamă pentru PSD. „Contează cu ce am dat? Parcă asta e important! E unul cu probleme cu legea care s-a dus la miezul zilei, s-a certat cu oamenii trimişi acolo, i-a pus unuia găleata în cap. El a vrut o adeverinţă de la noi şi nu i-am dat-o pentru că nu avea dreptul şi s-a supărat. Am chemat şi Poliţia pentru că omul este recidivist, a stat ani buni în închisoare.”, a confirmat Ion Dumitru,