În timpul unui control, un bărbat a fost prins la volan cu permisul anulat. Piteşteanul în vârstă de 31 de ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă fiind dus în arestul IPJ Argeş.

La volan cu permisul anulat! Bărbatul a ajuns în arest. Piteşteanul conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, atunci când a fost tras pe dreapta, pentru control. În timpul verificărilor oamenii legii de la Biroului Rutier Piteşti au constatat că şoferul avea dreptul de a conduce anulat, încă din anul2017. Decizia a fost dată de instanţă, urmare a unui accident produs de bărbat. Acesta urcase băut la volan , a provocat un accident în urma căruia a fost rănită o persoană.

Poliţiştii au mai constatat în timpul controlului, nu doar că bărbatul era la volan cu permisul anulat, ci era şi băut. Avea o concentraţie de alcool de 0,19 la mie în aerul expirat. Pe numele acestui a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind dus în arestul IPJ Argeş. Bărbatul va fi prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive.