Un tânăr de 20 de ani, din comuna Merișani, a fost trimis în judecată pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Bărbatul este acuzat de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept.

Ronaldo S. a fost reținut în noiembrie 2018 după ce ar fi întreținut relații sexuale cu două minore. Una dintre ele ar fi fost chiar sechestrată de acesta, timp de o zi. În prezent, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Piteşti au finalizat cercetările în cauză. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de a fi trimis în judecată. Bărbatul se află în arest la domiciliu.

„Din cercetări, poliţiştii au stabilit că S.R., de 20 de ani, din Merişani, ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor, în perioada 2015-2018, faţă de persoane cu care a avut o relaţie de concubinaj, o infracţiune de lipsire de libertate faţă de una dintre acestea, trei infracţiuni de conducere fără drept comise în perioada aprilie-iunie 2018”, se arată în comunicatul emis de IPJ Argeș.

În perioada 2015-2018, bărbatul a trăit în concubinaj cu două minore, una de 14 ani, iar cealaltă de 16 ani. Acesta ar fi sechestrat-o, timp de o zi, pe fata de 16 ani.

Bărbatul mai este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Conform polițiștilor, la data de 14 mai 2018, Ronaldo S. ar fi lovit pe un alt tânăr pe fondul unui conflict spontan.