Încarcerat după ce a ucis un copil! Vezi ce l-a împiedicat să-l evite pe micuţ

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost încarcerat, fiind acuzat că în urmă cu mai mulţi ani a ucis un copil. Bărbatul a provocat un accident şi a fugit, încercând să scape.

Încarcerat după ce a ucis un copil, în anul 2013, atunci când a provocat un accident, în comuna Răteşti, Argeş. Şoferul, acum în vârstă de 33 de ani, din localitatea amintită, conducea un Renault Clio pe drumul din comună. La un moment dat, i-a apărut în faţă un băieţel care fugea, copilul unor vecini. Şoferul nu a putut să-l evite, izbindu-l în plin. Motivul pentru care nu a putut reacţiona, este unul incredibil! În timp ce se afla la volan, conducătorul auto îl ţinea în poală pe băiatul său, un copil de 4 ani şi nu putea face manevre bruşte, altfel risca să-şi rănească propriul fiu.

Băieţelul lovit de maşină a fost rănit grav. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, încercând să scape. Copilul a murit la spital. Şoferul a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Judecătoria Piteşti l-a condamnat, în primă instanţă, la 3 ani cu suspendare, după ce inculpatul a făcut un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Rudele copilului mort l-au vrut însă încarcerat şi au declarat apel.

Curtea de Apel Piteşti a schimbat sentinţa şi l-a condamnat definitiv, la 3 ani închisoare cu suspendare. Familia băieţelului mort va trebui să primească daune în valoare de 400.000 lei. Poliţiştii l-au ridicat pe bărbat de acasă în baza mandatului de executare a pedepsei. Acesta a fost încarcerat.