La 18 ani a violat o femeie ce putea să-i fie bunică!

Update-Joi seară, Judecătoria Topoloveni a emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un tânăr de 18 ani, a violat o femeie ce-i putea fi bunică. Grozăvia avut loc la Topoloveni, în judeţul Argeş. Puţin a lipsit ca tânărul să fie prins în flagrant. El a sărit un gard pentru a scăpa de oamenii legii.

La 18 ani a violat o femeie ce-i putea fi bunică! S-a întâmplat la Topoloveni în cursul nopţii de miercuri spre joi. Tânărul care a împlinit 18 ani de câteva luni, beat criţă, s-a dus la casa unei femei în vârstă de 58 de ani. A spart geamul de la uşă, a reuşit să descuie şi a intrat în casă. S-a dus peste femeia care dormea şi a lovit-o, obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu el. După ce a profitat de femeia ce-i putea fi bunică, i-a furat telefonul asigurându-se în acest fel că nu va suna la Poliţie să reclame violul.

Un localnic a auzit zgomotul făcut de geamul spart şi a sunat la 112. Un echipaj de la Poliţia Topoloveni a mers în zonă. Patrula credea că este vorba de un hoţ care dă o spargere. Oamenii legii au oprit la poartă şi din stradă s-au uitat cu atenţie în curte. Au strigat, dar nu a ieşit nimeni. oamenii legii au mai făcut un raid şi s-au întros. Atunci au văzut o siluetă care sărea gardul şi imediat, proprietara a ieşit în curte.

Victima le-a povestit poliţiştilor ce păţise. Le-a spus că tânărul a fugit prin spatele casei sărind pe fereastră. Poliţiştii au pornit în urmărirea şi, acesta fiind găsit şi dus la audieri. Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru viol urmat de tâlhărie calificată. Astăzi când a fost reţinut, tânărul nu părea să relizeze gravitatea faptei sale. El a ieşti din sediul Poliţiei Topoloveni încătuşat, râzând.