Au dat 48 de spargeri într-o lună! Doi dintre autori sunt minori

Trei tineri au dat 48 de spargeri într-o lună! Doi dintre aceştia sunt minori, în vârstă de 16 ani furau din maşini din case, din societăţi comerciale. Au fost trimişi în judecată.

Au dat 48 de spargeri într-o lună! Doi dintre autori sunt minori! Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung. Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada septembrie – noiembrie, tinerii unul în vârstă de 19 ani, ceilalţi doi, în vârstă de 16 ani, toți din Bascov, au comis multiple furturi. Au pătruns prin efracție în locuințe, societăți comerciale și autovehicule, de unde ar fi sustras diverse bunuri în valoare totală de peste 70.000 de lei. Potrivit probelor strânse de oamenii legii, până în prezent au comis 48 de spargeri, toate într-un timp atât de scurt. Au fost situaţii când într-o singură zi au comis mai multe infracţiuni.

Pentru probarea activităţii infracţionale în cadrul dosarului penal, la data de 12 noiembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au efectuat 13 percheziţii domiciliare. Au avut loc descinderi la Piteşti, Bascov, Ştefăneşti şi Albota. În urma percheziţiilor au fost recuperate bunuri a căror valoare totală depăşeşte 40.000 de lei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de emitere a rechizitoriului și trimitere în judecată. Tânărul major este arestat preventiv.