Ambulanțe noi la ISU Argeș! Au fost achiziționate cinci autospeciale SMURD de prim ajutor calificat de tip B2.

Acestea le vor înlocui pe cele vechi, la care au început să apară probleme tehnice, din cauza folosirii intense în zecile de mii de intervenții din ultimii 5 ani.

Ambulanțele marca Volkswagen au o valoare unitară de aproape 410.000 de lei. Ele sunt destinate să asigure intervenţia cu maximă operativitate, atât în scopul asigurării supravieţuirii victimelor accidentelor sau ale altor situații de urgență, precum si pentru acordarea primului ajutor calificat în situaţii de urgenţă. Autospecialele vor fi date în folosință imediat după întocmirea documentelor necesare introducerii în intervenție. Au fost achiziționate prin Programul Operațional Regional 2014-2020 – Proiectul „Îmbunătățirea capacității de intervenție la urgențele medicale – regiunea Sud Muntenia”.

În marea familie ISU Argeș au venit doi tineri subofițeri

Odată cu noile ambulanțe, ISU Argeș a primit repartiția a doi tineri subofițeri. Luni aceștia s-au prezentat pentru prima zi de muncă, la sediul ISU Argeș: „punctuali, aranjați „la patru ace”, plini de viață și cu o dorință, să-și pună amprenta în activitatea de salvator. I-am primit cu bucurie în familia noastră, iar atitudinea dânșilor ne face să avem așteptări mari pentru viitor, așa că le urăm multă baftă și o carieră frumoasă”, transmit reprezentanții ISU Argeș.