Investițiile în infrastructură, o prioritate a Guvernului condus de Marcel Ciolacu!

Executivul a aprobat astăzi o Hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere pentru lucrări de utilitate publică pentru imobilele proprietate privată de pe secțiunea 2 Boița – Cornetu a Autostrăzii Pitești – Sibiu pentru a permite efectuarea lucrărilor de construire a ecoductului Lazaret.
 
Ecoductul Lazaret este una dintre cele mai spectaculoase structuri realizate pentru Secțiunea 2 din Autostrada Pitești – Sibiu. Acesta va avea o lungime de 250 de metri, fiind proiectat să supra-traverseze drumul național 7 (DN7 / E81), râul Olt și calea ferată.
 
Ecoductul este un pasaj verde, un proiect special de #infrastructură verde necesar unui trafic auto în siguranță, dar și unei conservări eficiente a biodiversității. În acest mod va fi protejat și mediul, dar și oamenii – participanții la trafic, pe tronsonul celei mai dificile secțiuni a autostrăzii montane A1, cea de pe Valea Oltului.
 
Premierul Marcel Ciolacu a spus cu puțină vreme în urmă chiar în #Argeș că ministrul PSD al Transporturilor Sorin Grindeanu este cel care va asigura legătura pe autostradă dintre Constanța și Nădlac. Datorită eforturilor acestui Guvern, România va avea prima #autostradă care va trece Carpații!

Sursa: Realitatea de Arges

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.