În ajun de Moș Nicolae, copiii au primit vizita neașteptată a pompierilor

În ajun de Moș Nicolae, copiii au avut parte de o surpriză! După ce au fost impresionați de gestul unor copilași care au realizat mai multe desene prin care și-au arătat admirația față de salvatori, pompierii au întors gestul micuților.

În așteptarea lui Moș Nicolae, copiii au primit vizita neașteptată a pompierilor. Membrii Detașamentului de Pompieri Pitești și-au dorit foarte mult să întoarcă gestul neprețuit al unor copii.  Aceștia, pe timpul unei misiuni desfășurate în municipiul Pitești, acum o lună de zile, au realizat niște desene minunate prin care și-au arătat admirația față de salvatori.

Desenele le-au fost dăruite membrilor echipajului, care au fost extrem de emoționați de gestul copiilor. Astfel că, acum, în ajun de Moș Nicolae, pompierii le-au făcut o vizită Mariei și fraților ei, Antonia și Alex, cărora le-au dăruit, tot din suflet, obiecte care să le amintească mereu de cei pe care îi prețuiesc.

„Această revedere emoționantă a fost un mare câștig pentru noi, cei care salvăm suflete, amintiri și vise, pentru că, la rândul nostru sufletele noastre au fost salvate de gestul acestor copii. Și așa cum spunea Feodor Mihailovici Dostoievski: <<Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor>>. Noi ne-am primit cadoul de Moș Nicolae!!”, a transmis ISU Argeș într-un comunicat de presă.