Hoţii au dat tun de 45.000 de euro la Călineşti! Au fost prinşi

Update- De la Parchet, suspecţii au fost duşi la Judecătoria Topoloveni, acolo unde magistraţii au admis cererea în cazul bărbatului de 34 de ani, din Beleţi-Negreşti. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Bărbatul în vârstă de 37 de ani, din comuna Hârseşti, a fost plasat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Lovitură importantă, la Călineşti! Hoţii au dat tun de 45.000 de euro, într-o locuinţă. Au furat bani şi bijuterii! Culmea, proprietara avea montat sistem de alarmă dar nu era armat.

Hoţii au dat tun de 45.000 de euro la Călineşti! S-a întâmplat pe 21 decembrie, după ce proprietara, o femeie de 50 de ani a plecat la cumpărături. Bărbaţii, unul de 34 de ani din Beleţi-Negreşti şi celălalt de 37 de ani, din comuna Hârseşti, au intrat în locuinţă forţând un geam. Au furat din imobil 1.800 de euro şi bijuterii din aur, în valoare de peste 42.000 de euro.

Una dintre fiicele proprietarei a fost cea care şi-a dat seama că au fost prădate. A căutat prin casă, constatând că hoţii au dat tun de zeci de mii de euro. Poliţiştii sesizaţi de spargere au demarat cercetările. Din primele verificări, oamenii legii au constatat că păgubaşa, deşi avea sistem de alarmă, nu-l armase atunci când a plecat de acasă. În câteva zile, oamenii legii au reuşit să dea de urma hoţilor, după ce au găsit o parte din bijuteriile furate, lăsate la case de amanet din Piteşti. Au organizat percheziţii în Piteşti şi Ştefăneşti, acolo unde locuiau suspecţi, fără forme legale. La descinderi au mai fost găsite din alte bijuterii. În acest fel a fost recuperat aproximativ 70%, din prejudiciu.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru furt calificat. Unul se afla sub control judiciar, fiind cercetat tot într-un dosar de furt. Ambii sunt recidivişti fiind hoţi cunoscuţi. Vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunerea de arestare preventivă.