Valiză suspectă lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş

Joi, a fost găsită o valiză suspectă în apropiere de sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. Pirotehiniştii se află în zonă pentru a interveni.

Valiză suspectă lângă sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş! Cea care a dat alarma este o bătrână care trecea prin zonă. Valiza din material textil, de mari dimensiuni, a fost abandonată pe trotuar, lângă o clădire, peste stradă de sediul poliţiştilor argeşeni.

Pirotehniştii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale au ajuns imediat în zonă. S-au luat măsuri de securitate, fiind interzis accesul maşinilor sau persoanelor, pe strada Victoriei, acolo unde se afla valiza suspectă. Aşa cum cere protocolul, în zonă a fost chemat şi un echipaj de pompieri şi unul medical SMURD. Oamenii au stat şi au privit de departe la desfăşurarea de forţe.Toţi şefii IPJ Argeş aflaţi în birou au coborât în stradă, fiind martori la acţiunea pirotehniştilor.

Nimeni nu ştia ce se află în valiză. Oamenii legii nu puteau interveni din cauza maşinilor parcate în apropiere. Au fost căutaţi şoferii acestora pentru a veni şă mute autoturismele. Abia după aceea valiza suspectă a fost detonată. În ea erau haine. Cel mai probabil a fost uitată de cineva.