Două concerte în aer liber, de Revelion, în Argeș!

Argeșenii sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în aer liber! Autoritățile locale din județ vor organiza două concerte cu artiști îndrăgiți, dar şi focuri impresionante de artificii.

Argeșenii, care vor să petreacă noaptea dintre ani în aer liber, vor avea de ales în acest an! Două concerte se vor desfășura, de Revelion, în Argeș. Unul la Pitești, în Piața Primăriei, în timp ce la Mioveni, acesta se va desfășura pe platoul din centrul civic.

Piteștenii se vor bucura de o seară inedită, de Revelion, în Piața Primăriei! Administrația locală va organiza în noaptea dintre ani un concert cu doi artiști consacrați.

La ora 23.00, Alina Eremia va da startul petrecerii. De la ora 00:00, odată cu trecerea în noul an, piteștenii se vor bucura de un superb foc de artificii! Petrecerea se va încheia cu un recital al Alexandrei Ungureanu.

La Mioveni, argeșenii sunt așteptați să petreacă noaptea dintre ani pe platoul din centrul civic al orașului, într-o atmosferă feerică, alături de îndrăgiții artiști Daniela Cernea, Edward Sanda și Ruby.

Petrecerea va debuta cu un concert extraordinar începând cu ora 22.00, urmat de un impresionant foc de artificii.