Hoţi tupeişti, pe Transfăgărăşan! Turişti la un pas să fie prădaţi

Hoţi tupeişti , acţionează pe Transfăgărăşan! Un grup de turişti, a fost la un pas să fie prădat după ce le-a fost spartă maşina, pe DN 7 C! Infractorii profită de neatenţie!

Indivizii de etnie rromă, se aflau în zonă şi tot dădeau ture cu o maşină. Se pare că erau cu ochii după turiştii neatenţi. Au observat două maşini parcate într-o zonă neamenajată, în apropiere de Barajul Vidraru. Au oprit în apropiere şi au forţat încuietoarea unuia dintre autovehicule. Când au pătruns în maşină, au fost observaţi de grupul de turişti aflat la mică distanţă.

Când şi-au dat seama că au fost prinşi hoţii au fugit, demarând către baza muntelui. Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Albești de Argeș sesizaţi prin 112 i-au aşteptat la coborâre , blocându-le trecerea, în comuna Corbeni.

Hoţii tupeişti sunt cunoscuţi de oamenii legii. Ei au între 49 de ani şi 20 de ani şi sunt cercetaţi şi în alte dosare. Deşin acţionau în zona Piteşti- Curtea de Argeş se pare că şi-au extins aria şi către Transfăgărăşan.

Pe numele lor a fost înregistrat dosar penal şi se continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Urmare a acestei întâmplări, poliţiştii avertizează! Când vă deplasaţi în vacanţă, acordaţi o atenţie deosebită asigurării autovehiculului. Parcaţi autoturismul numai în parcări special amenajate sau în locuri iluminate de unde poate fi observat în permanenţă şi nu lăsaţi la vedere, în autoturism, obiecte de valoare. Dotaţi autoturismul cu sisteme de alarmă.