Polițist lovit cu piatra în cap, în timp ce intervenea să aplaneze un scandal

Polițist lovit cu piatra în cap, duminică seară, în timp ce intervenea alături de colegi, de la Secția de Poliție 4 Pitești, să aplaneze un conflict. Omul legii a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital.

Scandalul a izbucnit în zona Autogării de Sud, din Pitești, între două familii vecine. Cineva a sunat la 112, iar un echipaj de la Secția 4 Poliție Pitești s-a deplasat în zonă.

În timp ce unul dintre polițiști vorbea cu cel care a cerut ajutor, din curtea vecină a ieșit unul dintre scandalagiii reclamați. A sărit la bătaie, fără să-i pese de prezența oamenii legii. Individul, recalcitrant, a pus mâna pe o piatră și l-a lovit în cap pe polițist.

Colegii agentului rănit au chemat o ambulanță care să-i acorde ajutor omului legii și să-l transporte la spital. Acesta are un hematom în zona occipitală

După incident 8 persoane, dintre care 5 de etnie rromă, implicate în scandal au fost duse la Secția 4 pentru audieri. În ceea ce-l privește pe agresor, urmează să se stabilească dacă l-a lovit pe polițist intenționat sau din greșeală. Dacă se va confirma că a făcut-o deliberat, pe numele său va fi întocmit dosar penal sub acuzația de ultraj.