Polițist lovit cu piatra în cap, duminică seară, în timp ce intervenea alături de colegi, de la Secția de Poliție 4 Pitești, să aplaneze un conflict. Omul legii a fost preluat de un echipaj medical pentru a fi transportat la spital.

Scandalul a izbucnit în zona Autogării de Sud, din Pitești, între două familii vecine. Cineva a sunat la 112, iar un echipaj de la Secția 4 Poliție Pitești s-a deplasat în zonă.

În timp ce unul dintre polițiști vorbea cu cel care a cerut ajutor, din curtea vecină a ieșit unul dintre scandalagiii reclamați. A sărit la bătaie, fără să-i pese de prezența oamenii legii. Individul, recalcitrant, a pus mâna pe o piatră și l-a lovit în cap pe polițist.

Colegii agentului rănit au chemat o ambulanță care să-i acorde ajutor omului legii și să-l transporte la spital. Acesta are un hematom în zona occipitală

După incident 8 persoane, dintre care 5 de etnie rromă, implicate în scandal au fost duse la Secția 4 pentru audieri. În ceea ce-l privește pe agresor, urmează să se stabilească dacă l-a lovit pe polițist intenționat sau din greșeală. Dacă se va confirma că a făcut-o deliberat, pe numele său va fi întocmit dosar penal sub acuzația de ultraj.