Înecat la pescuit, aşa a pierit un bărbat de 32 de ani, din comuna Poiana Lacului! Bărbatul s-a dus să prindă peşte iar din cauza căldurii a vrut să facă baie. Nu a mai ieşit din apă.

Bărbatul s-a dus dimineaţă la pescuit, la o baltă din Poiana Lacului, din judeţul Argeş, în apropiere de zona petrolieră. A stat câteva ore pe mal, însă, la un moment dat i s-a făcut foarte cald. A intrat în apă să facă o baie, cu intenţia de a se răcori. Fratele său dusese vacile la păscut tot în zonă. L-a văzut când a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Un alt pescar, a sunat la 112.

Fratele, cunoscut cu afecţiuni psihiatrice, s-a speriat şi a fugit în sat să îşi anunţe mama. Biata femeie a venit la lac şi a aşteptat cu sufletul la gură ca fiul ei să fie adus la suprafaţă.

Pompierii au mers cu barca la Poiana Lacului, pentru a interveni. Jandarmii şi poliţiştii au asigurat, de asemenea, măsuri în zonă. Trupul a fost găsit în scurt timp, fiind scos de militari, la mal. Echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş l-a resuscitat mai bine de 45 de minute. Totul s-a dovedit zadarnic. Bărbatul nu a putut fi readus la viaţă. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeş.

Foto ISU Argeş şi I.J.J Arges