Hoţ prins în flagrant când încerca să fure dintr-o maşină

În noaptea de duminică spre luni, hoţ prins în flagrant când încerca să fure dintr-o maşină. Acesta a ajuns în arest , fiind suspectat de comiterea altor 7 tentative şi a unui furt calificat. Tânărul de 24 de ani, este cunoscut de oamenii legii ca fiind spărgător de maşini.

Hoţ prins în flagrant, când încerca să fure dintr-o maşină, de către o patrulă a Secţiei de Poliţie 3 Piteşti. Tânărul în vârstă de 24 de ani, din comuna Moşoaia se afla într-o parcare şi tocmai urcase într-un Peugeot. Oamenii legii l-au văzut şi l-au luat la întrebări. Apucase să fure nişte măruţişuri. A fost săltat şi dus la audieri. Suspectul este cunoştinţă veche a oamenilor legii, fiind suspectat de spargeri de maşini. De această dată, profitase de neatenţia proprietarului care a uitat să încuie autoturismul după ce l-a parcat.

Pe numele hoţului a fost emisă o ordonanţă de reţinere după ce s-a stabilit că, în aceeaşi noapte, are la activ, 7 tentative de furt şi o faptă de furt calificat, toate din maşini. Luni va fi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Acesta a mai fost trimis în judecată, anul trecut, tot pentru furt calificat.