Şi-a jefuit partenerul de barbut! I-a furat tot câştigul

A ajuns în arest după ce şi-a jefuit partenerul de barbut! Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din comuna Albota, a fost reţinut sub acuzaţia de tâlhărie calificată. A furat câştigul în valoare de 650 de lei.

Şi-a jefuit partenerul de barbut! Este povestea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Albota, din judeţul Argeş. Acesta a băut ceva mai mult, în noaptea de sâmbătă spre duminică şi s-a lăsat antrenat în jocuri de noroc cu un bărbat de 30 de ani, din aceeaşi localitate. A pierdut la zaruri o sumă frumuşică. Când să se despartă de partenerul de joc a început să-i reproşeze că a trişat la barbut. L-a împins, l-a ameninţat şi în cele din urmă l-a lovit. Astfel şi-a jefuit partenerul de barbut, furându-i întreg potul.

A plecat cu suma de 650 de lei, tot câştigul din acea noapte de jocuri de noroc. Dimineaţă, bărbatul s-a trezit cu poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale a Poliţiei Municipiului Piteşti, la uşă. Fusese reclamat pentru tâlhărie calificată. A fost reţinut pe bază de ordonanţă, fiind dus în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş. Acesta va fi prezentat luni,  la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul este suspectat şi de comiterea unor furturi în străinătate.