VIDEO-Mașină răsturnată la Făget! Trei tineri au ajuns la spital

Vineri seară, o mașină răsturnată la Făget! Pasagerii, doi băieți și o fată au fost transportați la spital. La cât de avariat este autoturismul este de mirare că au scăpat cu viață.

Mașină răsturnată la Făget, pe drumul județean 731, care leagă Mioveniul de Ștefănești. Autoturismul, un BMW era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Pitești. Polițiștii au constatat că cel de la volan nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta. Din această cauză, a pierdut controlul volanului. Autoturismul s-a răsturnat, rostogolindu-se de trei ori, după cum au povestit martorii, pe un câmp din apropiere.

În BMW, alături de șofer, mai era un tânăr, tot de 19 ani, care ocupa locul din dreapta și o fată de aceeași vârstă, pe bancheta din spate. În momentul impactului, mașina a fost avariată pe toate părțile. Șoferii din trafic au sunat la 112 să ceară ajutor, anunțând că este o mașină răsturnată la Făget. Oamenii au fost surprinși să constate că cei trei tineri au scăpat, ca prin minune, cu viață.

Un echipaj de pompieri, unul medical SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș au intervenit la fața locului. Șoferul și pasagerii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Pitești. Nu au leziuni grave, doar excoriații și ușoare traumatisme, după cum reiese din primele evaluări mediale.

Video: ISU Argeș