Grădina de Vară se transformă în ”Grădina Moșului”. Copiii sunt așteptați să vină la Moș Crăciun

Din 5 decembrie până în Ajunul Crăciunului, Grădina de Vară din Pitești se transformă în ”Grădina Moșului”. Aici, cei mici se vor întâlni și cu un veritabil Moș Crăciun!

”Grădina Moșului” va fi „îmbrăcată” cu ghirlande luminoase, brad de Crăciun, ornamente, cetină și căsuțe din lemn, pentru a oferi publicului argeșean ce îi trece pragul un strop din magia Sărbătorilor de Iarnă.

În data de 5 decembrie a.c., începând cu ora 16.30, se deschide la Grădina de Vară  – “Grădina Moșului”. Astfel, în ajunul sosirii Sfântului care aduce daruri celor mici, de la ora 16.30, în centrul municipiului Pitești – la Consiliul Județean Argeș, spriridușii lui Moș Nicolae vor căuta copiii cuminți pentru a le oferi dulciuri, covrigi și nuci, dar nici cei mai năzdrăvani nu vor fi trecuți cu vederea!

Astfel, pe 5 decembrie, de la ora 17.00, pe scena special amenajată de la Grădina de Vară, vor urca pesonaje de poveste, însuflețite de actorii de la ”Așchiuță” ai Teatrului Al. Davila, cu “Minunea lui Moș Nicolae” și micii artiști ai Școlii Populare de Arte Pitești.

Aici vor fi susținute spectacole, serbări și alte evenimente publice, cu acces gratuit. De asemenea, din 5 decembrie și până în Ajunul Crăciunului, copiii se vor putea întâlni în fiecare seară și cu Moș Crăciun.

”Grădina de vară va fi redecorată pentru a deveni Grădina Moșului. S-a început montarea unei cupole de lumini care va însuma aproximativ 30.000 de luminițe. În incinta Grădinii va exista o căsuță a lui Moș Crăciun, o căsuță autentică și un Moș Crăciun veritabil care va aștepta copiii în fiecare seară în intervalul orar 16.00 -20.00 cât timp Grădina Moșului va fi deschisă”, a precizat Araxi Negoșanu, manager interimar la Centrul Cultural Județean Argeș.