O femeie a căzut cu mașina în prăpastie pe DN7, la Morăreşti

Accident teribil marți seară! O femeie a căzut cu maşina în prăpastie pe DN7, la Morăreşti. Martorii spun că maşina s-a dus în râpă, zeci de metri. Ca prin minune, femeia nu doar că a scăpat cu viaţă, dar are doar uşoare contuzii pentru care nu necesită transportul la spital.

O femeie a căzut cu mașina în prăpastie pe DN7, la Morăreşti! Şoferiţa în vârstă de 39 de ani, din aceeaşi localitate, conducea un Volkswagen Passat, în jurul orei 22.30. Într-o curbă deosebit de periculoasă de conducătoarea auto a pierdut controlul volanului. Maşina a trecut de zona prevăzută cu parapet din beton şi imediat după aceasta a rupt glisiera şi a căzut cu maşina în prăpastie. Autovehiculul a plonjat în hău zeci de metri. Din cauza întunericului martorii nu au putut vedea câte persoane sunt în autoturism.

Două autospeciale de la pompieri cu echipajul de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Argeş au mers în zonă. Pe marginea şoselei se strânseseră mulţi oameni care nu puteau ajunge în râprăpastie şi aşteptau sosirea echipajelor de salvare. Femeia în vârstă de 39 de ai a ieşit singură din maşină și din râpă. Aceasta era foarte speriată când a fost preluată de echipajul medical. A spus că era singură şi nu ştie cum de a pierdut controlul volanului. A refuzat să fie transportată la spital.

Foto: ISU Argeș