O femeie în vârstă de 42 de ani, din Piteşti a dispărut de la spital la începutul lunii octombrie. De atunci, familia o caută dar nu i-a dat de urmă. Nu este pentru prima dată când Dorina Arvat, despre ea fiind vorba, pleacă voluntar.

A dispărut de la spital, pe data de 7 octombrie şi de atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. În ziua amintită, Dorina Arvat de 42 de ani, a fost luată cu ambulanţa de la concubinul ei din comuna Cocu. Spunea că se simte rău şi are nevoie de ajutor medical. A fost transportată la Camera de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti. În timp ce aştepta să fie consultată, femeia a plecat fără acordul medicului. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Nu este pentru prima dată când Dorina Arvat dispare de acasă. ca un făcut, pare să aibă cam acelaşi mod. I se face rău, e luată cu ambulanţa şi familia află că a dispărut de la spital. În cursul acestui an, sora ei a anunţat de mai multe ori dispariţia. Femeia a fost găsită de poliţişti în diferite locuri de pe raza judeţului, cât şi în Gara de Nord Bucureşti.

Semnalmente: înălţime 1,50 m, constituţie astenică, ochi caprui, păr şaten, ten deschis.

Persoanele care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş la tel: 0248.607000.