Găinarii reţinuţi! Doi dintre cei ajunşi în arest sunt minori

După multe ore de audieri, poliţiştii Secţiei Rurale Bascov au decis: găinarii reţinuţi! Au emis ordonanţe de reţinere pe numele a trei tineri luaţi de acasă cu mandat de aducere, în timpul percheziţiilor de joi. Unul dintre suspecţi are 19 ani, ceilalţi doi au 16 ani.

Găinarii reţinuţi, aceasta este decizia luată de poliţiştii Secţiei Rurale Bascov, după audierile de joi. Cei trei tineri, unul de 20 de ani şi ceilalţi doi, de 16 ani, au fost duşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, fiind acuzaţi de furt calificat.

Cei trei sunt suspectaţi că în perioada ianuarie -februarie, au spart mai multe case de vacanţă din comuna Merişani. În dosar sunt 5 persoane de etnie rromă suspecte. Cunoşteau zona dat fiind că acolo locuiesc şi ei. Au sustras bunuri în valoare de 5.000 de lei. Hoţii au luat tot ce era bun de vânzare, de la motocositoare, bormaşine şi cabluri, până la găini.

În timpul percheziţiilor efectuate joi la locuinţele celor trei, poliţiştii au ridicat un aragaz şi o butelie, de asemenea furate, nişte motocositoare şi o bormaşină. Vineri, suspecţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Găinarii reţinuţi sunt:  Dixon C., de 20 de ani, Alexandru S., de 16 ani şi Constantin C., de 16 ani.