A vrut sa devină șofer de autobuz, în mod fraudulos! Prins în timp ce copia

Un tânăr de 25 de ani a vrut sa devină șofer de autobuz cu orice preț! A încercat să păcălească vigilența examinatorilor și să ia sala fraudulos. A fost prins în timp ce copia cu un smartwatch și a fost eliminat de la examen.

Un candidat prezent în sala de examinare a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Argeş a fost prins astăzi în timp ce copia. Acesta avea un smartwatch care îi afişa răspunsurile corecte.

Georgian C., de 25 de ani, din Mioveni, intenţiona să obţină permisul de conducere categoria D pentru a putea conduce autobuze. Culmea este că tânărul lucrează ca şofer profesionist, având deja permis pentru categoriile B, C, și E.

„Din păcate, legislaţia nu prevede absolut nimic pentru asemenea cazuri, de fraudă, de tentativă de fraundă pentru obţinerea permisului de conducere, pentru niciun fel de categorie. Din punct de vedere legal nu are niciun fel de oprelişte. Peste 15 zile se poate programa din nou pentru proba teoretică”, a precizat Emil Angheloiu, şeful SPCRPCIV Argeș.

Foto: descriptiv.